Суспільство (відео)

Погрози мера і розпродаж комунального майна: нарада в Чернігівській міськраді (Відео)

Чергова ранкова нарада в Чернігівській міській раді сьогодні розпочалася зі специфічних погроз міського голови на адресу фахівця, який здійснював експертний висновок стосовно ситуації з підтопленими гаражами на території 29-го автокооперативу.

«Цього експерта треба підвісити за одне місце. Площу відремонтуємо та побудуємо там пристосування. Такі речі не можна писати, це ж треба мати щось у голові», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Владислав Атрошенко попросив правоохоронні органи долучитися до ситуації, мовляв, вони мають ретельно зайнятися «кооперативним» експертом.

 «Це нахаба, у якого немає мозку. Нема сірої речовини в голові. Таку єресь написати», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Потім на нараді дозвітовував голова Фонду комунального майна міста Олексій Єпінін.

«Загальні надходження від оренди до міського бюджету з 2016 року становили 142,8 млн грн.. Із 2016 року було приватизовано об’єкти комунальної власності на суму 29,2 млн грн.. Загальна площа приватизованих об’єктів налічує  13,6 тис. метрів квадратних із урахуванням двох баз», — голова фонду коммайна Олексій Єпінін.

Після виступу пана Єпініна мер дав розпорядження: до 2020 року створити чіткий реєстр неліквідного комунального майна та все розпродати.

«Кваліфікувати майно, яке є на балансі, в частині ліквідності. Зробити чіткий перелік неліквідного майна. Не продовжувати оренду», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Потім настала черга звітувати головного освітянина міста. Василь Білогура розповів про здобутки, перспективи та проблеми освітньої галузі Чернігова.

«Напрямок освіти є стратегічним, важливим. Якщо цим займатися, то цей напрямок у майбутньому може продемонструвати розвиток та економічну незалежність», — начальник управління освіти ЧМР Василь Білогура.

— 10 січня цього року влада закриває нашу школу, а наших дітей викидають на вулицю – підселяють до 6-ї школи.

-Запрошуємо слухацьку спільноту до обговорення проблеми , пов’язаної із закриттям єдиного навчального закладу, розташованого в мікрорайоні Бобровиця міста Чернігова.

Завершилася нарада традиційним оглядом фотографій із чернігівських під’їздів, на яких зображені або досягнення, або ж, навпаки, провали комунальників.

Журналіст Павло Солодовник

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button