Суспільство (відео)

Пряник на 30-річчя Незалежності України: ЧЕline отримав народну відзнаку (Відео)

Колектив інтернет-видання ЧЕline отримав народну відзнаку. До Дня Незалежності України майстриня з селища Березна Марія Шевченко вітала 30 різних людей або організацій із внеском у свободу.

«Сьогодні я з нагоди 30-річчя Незалежності України проводжу таку акцію – 30 пряників людям, які долучилися до того, щоб наша Україна стала незалежною», — Марія Шевченко, жителька смт Березна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська кондитер стала золотим призером міжнародного конкурсу: як «Старий маяк» із пряників вразив закордонних поціновувачів (Відео)

Відзнаку отримав і ЧЕline.

«Засоби масової інформації, а саме ЧЕline, що вони об’єктивно, щиро та правдиво відображають події, які відбуваються в Україні. Особливо мені подобається рубрика, що актуальна на сьогодні, – це Життя громад. Дарую колективу ЧЕline з таким підписом «Лідер інформаційного простору України», — Марія Шевченко, жителька смт Березна.

Цього дня пані Марія подарувала ще один пряник – настоятелю П’ятницької церкви отцю Мирону.

«Отак я його підписала, що П’ятницька церква – це історія, архітектура та духовність Чернігова. І була б вам дуже вдячна, якби ви прийняли цей пряник», — Марія Шевченко, жителька смт Березна.

Загалом, за словами Марії Шевченко, її пряники виготовлені за стародавнім рецептом. Майстриня відновила його, щоб наші традиції не забували та плекали.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button