Суспільство (відео)

Самогубство чи нещасний випадок: 60-річна чернігівка випала з 14-го поверху (Відео)

Політ із 14-го поверху та сильний удар об землю – так закінчилось життя 60-річної чернігівки. Біда сталася по проспекту Миру, 54. Мешканці району самої трагічної події не бачили.

«Тут нікого не було, тільки з бухгалтерії чоловік викликав швидку, поліцію. Стук чув, знайомий звук, тут уже не вперше, три людини з цього будинку за двадцять років падали», — власник взуттєвої майстерні Валерій Ігнатов.

Працівники слідчо-оперативної групи знайшли у загиблої при собі паспорт і кілька папірців, але передсмертної записки не було. Сусіди подейкують, жінка часто прикладалась до спиртного, через це син замикав її усередині квартири.

«За допомогою сусідів зв’язалися з сином загиблої, він зараз повинен бути на місці. Квартира замкнена. Можемо припустити, що, крім жінки, в квартирі нікого немає», — речник патрульної поліції Віталій Копистко.

Загибла була вдягнена у верхній одяг і взуття. З відчиненого вікна на 14-му поверсі звисала мотузка. Наразі працівники поліції встановлюють можливі версії моторошної загибелі чернігівки.

Журналіст Аліна Клименко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Есть девушка, которя смотря в окно — увидела приземление этой женщины.Она первая и выбежала оказывать помощь.Потом ее отпаивали валерьянкой еще долго:(((

    1. где эта девушка если есть, пиз-бол ты а валерьянка была вместе с погибшей так как там её отпечатки

Back to top button