Суспільство (відео)

«Соціальний експеримент» викликав до дошки чернігівців і чиновників (Відео)

Два місяці вони зранку до вечора напружували мізки, натирали мозолі на пальцях і ридали…від невдач… Їхні старання винагородили – школярам дали тиждень відпочинку. Після осінніх канікул діти знову сіли за парти. І поки вони вливаються в робочий процес, ведуча програми «Соціальний експеримент» Аліна Клименко взялась за дорослих.

«Соціальний експеримент» дізнаватиметься, чи пам’ятають хоча б щось зі шкільної програми ті, хто вже давно закінчив не тільки школу.

Журналіст Аліна Клименко

Оператори Сергій Бутько, Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Питання про океани, майже всі відповіли правильно- 4, саме так, як навчали в школі, просто більшість не вивчала в шкільній програмі Південний океан.

  2. соромно за Казимир…. Треба її звільняти із управління освіти…. А то така відмінниця, а як перевірити знання сховалася в кущі…

  3. Пример Казимир демонстрирует, что два высших образования не обеспечивают знания человеку. Хоть 10 образований получи, но если твой мозг слишком мал, чтоб сделать с тебя гения, ты им и не станешь, Пусть студенты Казимир показывают это видео своей преподше каждый раз, когда она выставляет им баллы. Про должность в управлении я молчу. А Хонич молодца, уважаю

Back to top button