Суспільство (відео)

Справи сердечні: як чернігівці відзначають День усіх закоханих (Відео)

День святого Валентина – справжнє свято для більшості чернігівців, особливо для закоханої молоді. Дехто вже вручив подарунки коханим, інші – в очікуванні вечірніх сюрпризів. Способи святкування в усіх різні. Хтось піде на романтичну вечерю, а для сімейних пар – це насамперед родинне свято.

-От саме відзначаємо. Дітей на бабусю залишили, а самі пішли прогулятися. Потім підемо додому, там дві дівчинки маленькі. Приготуємо щось на вечерю, разом повечеряємо.

— Зустрічаю чоловіка з роботи, печу торт, стараюсь у вигляді серця. От загалом і все. Намагається робити якісь сюрпризи, може бути печиво у вигляді сердечок, коробочка цукерків. Суто символічно.

— Так, дарувала подарунки. І мені так само. Але мене ще чекають подарунки, тому ввечері після роботи. Я не знаю ще свого подарунка, але йому я вже підготувала. Секрет.

— Відзначаю, але щоб якось матеріально або фінансово… Вчора була на концерті у філармонії, привітала сьогодні дітей, внуків, колег привітаю. Саме в такий спосіб.

— Отримую подарунки, гарний настрій. Із чоловіком посидимо ввечері. Туалетну воду, яку він хотів, я отримала золоті сережки.

— Валентинку, звісно ж, і своє безмежне кохання. Друзям улюбленим, усім-усім улюбленим друзям.

— Саме зараз біжу по покупки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохання тривалістю 43 роки: секрети щастя від подружжя з Чернігова

Та є й ті, хто не вважає 14 лютого святом. Кажуть, що для них це звичайний день.

— Нічого я не відзначаю, це дурниці. Якщо є кохання, то воно є. А той святий Валентин…

— Ну, я вважаю, є свята, які відзначають лише певні категорії людей. Тобто якщо це свято для закоханих, то його відзначають закохані.

— Та так кожен день як свято.

Та для більшості чернігівців це свято все ж таки є зайвою нагодою привітати близьких і покращити їхній настрій теплими привітаннями.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button