Суспільство (відео)

Сприятливий та небезпечний: таролог розповіла, що очікує на чернігівців у 2020-му (Відео)

2020 – рік срібного щура, який буває раз на 60 років. Таролог Оксинія розповіла, що за легендою саме ця тварина першою з’явилася на раду до Бога, тому їй і належить відкривати зодіакальний круг. До того ж, вона приїхала на спині вола.

«Взагалі 2020 рік він буде складним роком, тому що нумерологія цього року це буде 4. А 4 це взагалі вважається як число смерті. Але я хочу порадити, щоб ви цього не боялись, тому що це 4 енергії, які тримають наш всесвіт. Це вогонь, вода, земля та повітря, а 5 елемент – це людина. Тому 4 енергії існують для людини», — Оксинія, таролог.

У чернігівців є чимало сподівань та очікувань від нового року. Тому містяни запитали у таролога:

«Чи буде мир у нашій країні? Чи будемо ми жити спокійно? Щоб наші дітки жили спокійно, щоб ми спали спокійно».

«Щоб був мир. Це найбільше питання».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карнавали, дискотеки та квести: як святкуватимуть Новий Рік у громадах Чернігівщини

 

«Мир повинен настати або до Пасхи, до весни, до пробудження природи, або це може бути на 180 градусів кардинально і може бути ще з більшим масштабом, аніж це є на сьогодні. Але будемо сподіватись, що без кровопролиття, а з домовленостями настане мир у нашій державі», — Оксинія, таролог.

Цікавить містян і їхній матеріальний стан у наступному році.

«Наскільки підвищиться рівень життя чернігівців у 2020 році?»

«Чи буде покращення економічного стану у країні?»

Оксинія розповіла, що все залежатиме від дій очільників держави, а саме Президента.

«Люди дуже-дуже йому повірили. І щоб 2020 рік, щоб він зумів з такими акулами політики він зміг відстояти наші інтереси. І так як щур дуже любить гроші, то щоб він збагатив державу та кожного українця», — Оксинія, таролог.

Загалом 2020 буде сприятливим для накопичення грошей. Таролог радить робити фінансові вкладення та не боятися позичати.

«Це буде той рік, коли у вас не буде боргової ями, ви дуже швидко їх зможете віддати. Тому позитив цього року у тому, що щур дуже любить гроші,прикраси, компанії, тому він буде дуже такий наряжений», — Оксинія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує відгуляти Новий рік у Чернігові та коли «забивати» місця в ресторанах

А от аби привернути до себе удачу варто за перші зароблені у цьому році кошти придбати прикраси. Але потрібно встигнути це зробити до 19 січня.

«Хай це буде підвісочка, обручечка, якщо це чоловік, то монетка, з білого золота або срібла. І щоб вона вас оберігала протягом 2020 року. це буде маленький талісманчик», — Оксинія, таролог.

За словами таролога, люди, народжені у Рік щура, сімейні та люблять своїх близьких.

«Вони дуже люблять дорогі речі, дуже люблять пафос, публічність. Дітки, які будуть народжені, вони будуть дуже рано розмовляти, вони можуть упереджати своїх ровесників, матимуть математичний склад розуму», — Оксинія, таролог.

Зустрічати 2020 таролог радить у срібних прикрасах або одязі. Також підійдуть золотий та зелений кольори. А від червоного кольору краще утриматись. Загадувати бажання у святкову ніч теж потрібно правильно.

«Воно повинно бути не хаотичне, а воно от повинно звучати на те, що «дайте мені», навіть не хочу, воно повинно бути конкретне. «дайте мені дитину», «дайте мені чоловіка», «дайте мені роботу таку-то». Воно повинно бути одне і під углом «дайте»», — Оксинія, таролог.

Таролог Оксинія каже, що 2020 рік буде сприятливим для творчих та публічних людей. Позитивним він має видатись і для чернігівців. Але щоб сакральна четвірка не наробила лиха, цей рік потрібно проводити правильно, зважуючи кожне своє рішення та дію.

Журналіст  Ольга Лазун

Оператор  Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button