Суспільство (відео)

«Транспортний ребус»: у Чернігові завершили інспектування перевізників (Відео)

Конкурсна комісія, що має визначити міських перевізників, провела низку перевірок, претендентів на чернігівські маршрути. Інспектували як уже перевірених чернігівських маршрутників, так і новачків із Києва. Один із претендентів – столична компанія «АТН» – виявилась темною конячкою, що приховувала будь-яку інформацію про себе, а на її орендованій базі замість маршрутних таксі стояли великовантажні фури.

-Можете про свою фірму щось розказати? 

— Я ж вам обіцяв, що всі коментарі після конкурсу… Богдан Боснюк, головний інженер ПП «АТН». Представник приватного підприємства «АТН».

— А ваше ім’я, прізвище?

– А навіщо? Не хочу. Так. Я не хочу. Богдан Боснюк, головний інженер ПП «АТН».

На відміну від конспіративної «АТН», місцеві перевізники показали і новий транспорт, і наявні маршрутки, і працюючих медпрацівника та механіка.

«Приємно здивований транспортом, який вони заявили на конкурс. Отут можемо побачити. До конкурсу ми готувалися грунтовно. Всі зусилля були кинуті на оновлення рухомого складу, оновили десь 15 одиниць техніки, і на відновлення техніки, яка в нас є  Сергій Леоненко, директор ДП «Пассервіс». Водій бере путівку, приходить до нас відмічатися, ми перевіряємо на апараті та вимірюємо тиск щоденно Валентина Колінько, медпрацівник ДП «Пассервіс», — керівник управління транспорту чернігівської міської ради Олександр Бельський.

Чернігівські транспортники висловили сумніви і підозри щодо утаємничених киян, адже знайомі з ними та їхнім транспортом тільки в паперовому вигляді.

«Чесно. Викликають підозру вони. Тобто я не знаю, що це за люди. Шукали інформацію в інтернеті, багато негативу чомусь на це підприємство», — керівник управління транспорту чернігівської міської ради Олександр Бельський.

Чернігів в очікуванні «транспортного фіналу», і саме від конкурсної комісії залежить – або містяни отримують наявний оновлений місцевий транспорт, або маршрутки, які вони інспектували тільки на папері.

Ще статті по темі

Back to top button