Суспільство (відео)

Цигани кинули виклик поліцейським: влаштовують засідку на шахрайку (Відео)

У Чернігівській школі циганка пограбувала третьокласницю — зняла з дівчинки золоті сережки.

Шахрайка зайшла на територію тридцять третьої школи під час перерви й виманила двох дітей за межі навчального закладу. Задурила голову малечі, мовляв, може провести дітей до цирку, який начебто гастролює в Чернігові.

— Близько одинадцятої години ранку до нас зателефонувала завуч школи та повідомила про те, що особа характерної зовнішності намагалася вивести дітей зі школи. На вигляд їй близько тридцяти років. Коли патрульні приїхали, діти вже були в класах, — Віталій Копистко, речник чернігівської патрульної поліції.

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за шахрайство. А барон місцевих ромів запевняє, що на його циганів нарікають дарма. Переконує, що жінка не з їхнього табору, мовляв, за нею полюють уже давно.

— У нас є свій суд старійшин, і ми, повірте, не будемо її вбивати й мордувати, однак зробимо так, що вона назавжди забуде сюди дорогу. У нас є таке правило — ми не паскудимо там, де живемо, — Петро Главацький, чернігівський циганський барон.

Петро Главацький оголосив свій «план-перехват». За інформацію про «гастролерку» навіть винагороду дає. Каже, особливі прикмети, що відрізняють її від місцевих циганок, – злодійка вдягається у джинси. Як зловить шахрайку, обіцяв повідомити.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Так то, бачте, не з місцевих циган (хоча яка нам в пень різниця). Аякже. Спитали б вже заодно в того барона, чим ЙОГО, МІСЦЕВІ цигани промишляють. Подивився б я на його «чесну» мармизу, ага.

    1. Мабуть, питаннями криміналітету серед циган має займатися поліція. Хоча барон також має відомості про все це. Але варто пам_ятати, що серед циган також багато добрих і порядних людей.

      1. Так вони і є криміналітет. Главарі, пахани, барони тощо — потрібні аж ніяк не цивільним особам, які банально «ходять на роботу».

Back to top button