Суспільство (відео)

ТВОРЧЕ ПОКОЛІННЯ: сотня медалей за 4 роки — секрети успіху чемпіонів кікбоксингу братів Кривоусів (Відео)

Чемпіонські спортивні нагороди дуже важкі. Навіть мені нелегко тримати в руках майже 7 кілограмів нагород. Сьогодні в «Творчому поколінні» познайомимо вас з тими, кому належить оце добро.

Чернігівська школа кікбоксингу – одна з найліпших в Україні, а чернігівські кікбоксери – одні з найсильніших у світі. У «Творчому поколінні» ми розкажемо про таємниці успіху двох юних чернігівських кікбоксерів і вже багаторазових чемпіонів – братів Нікіти та Єгора Кривоусів. Знайомитися з хлопцями мусимо в спортзалі, бо нині брати готуються до змагань.

«Ці хлопці дуже здібні. Якщо вони продовжить спортивну кар’єру, то спортивне майбутнє в них буде хороше. Я їм бажаю, щоб вони не зупинялись на досягнутому», — заслужений тренер України Юрій Єрмілов.

Нікіта і Єгор Кривоуси у великому спорті з самого малечку – обидва вдягнули боксерські рукавиці в 5 років. Починали з тхеквондо, старший Нікіта був футболістом, нині хлопці – в кікбоксингу. Брати разом ходять на тренування, їздять на чемпіонати, на ринзі виборють золоті медалі.

На ринзі брати не змагаються один проти одного. Уперше житті на прохання Челайн вони погодилися в спортзалі помірятися силами.

Секрет успіху братів-чемпіонів – це постійні тренування в спортзалі: кілька годин на день, шість днів на тиждень під пильним наглядом тренерів і, до речі, спортивних кумирів, які час від часу навідуються до зали.

«Головне, щоб ходили, займались, проводили тут час. Погода зараз погана, у залі тепло і добре. Щоб не зупинялися на досягнутому – це найголовніше», — заслужений майстер спорту України Роман Власенко.

Ще один секрет успіху братів-кікбоксекрів – їхні люблячі мама і тато, які надихають своїх дітей на перемоги.

-Як ви виховуєте своїх хлопців? У вас особливі дітки, у вас чемпіони. Може, маєте якісь поради для тих батьків, які хочуть мати таких дітей, як у вас.

 «У нашій родині була традиція виступати на всіх змаганнях – «Тато, Мама, я – спортивна сім’я. Ось наші нагороди. Один лише раз ми стали чемпіонами. Ось наші медальки», – мама Нікіти та Єгора Наталія Кривоус.

«З власного досвіду скажу, якщо існує тандем батьки-діти, то 80 % успіху забезпечено. Ми в них усе вкладаємо», — батько Нікіти та Єгора Леонід Кривоус.

У цій родині всі розуміють одне одного з півслова, бо всі – тато Леонід, мама Наталія, старший Нікіта і молодший Єгор, — як кажуть, пливуть на одній хвилі, на спортивній. Тато дзюдоїст, мама легкоатлетка, а хлопці – кікбоксери. На кухні за чашкою кави, де хоч би раз на день збирається вся родина, мама і тато відкривають таємниці, як привчали своїх дітей до спорту.

Сьогодні Нікіта та Єгор мають дуже багато планів: наступного року тренер пообіцяв відправити їх на чемпіонат світу з кікбоксингу, що проходитиме в Італії. Обидва брати достойні їхати на змагання такого рівня.

«Ми дуже пишаємося своїми дітьми. Ми дуже дружна родина», — вся родина.

На цій приємній ноті завершуємо нашу програму, любіть своїх дітей – і тоді вони будуть у вас чемпіонами. До наступної зустрічі.

Ще статті по темі

Back to top button