Суспільство (відео)

У Чернігові на честь професійного свята нагородили військового журналіста (Відео)

16 лютого 2024 року, до Дня військового журналіста, Почесну Подяку Прем’єр-міністра України вручили журналісту, заступнику редактора газети «Промінь» – військовослужбовцю Олегу Мірошніченку.

«Людина просто з передової приїхала на кілька днів відпочити, я вам дуже дякую, що ви приїхали сюди.

Пан Олег є журналістом, заступником редактора газети «Промінь» у Чернігівській області, яка безпосередньо працює на кордоні. Взагалі сам Олег, окрім того, що тривалий час працював як журналіст, із початком повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну і вже довго захищає нашу Україну»,- Ірина Сенченко – регіональна представниця Нацради з питань телебачення та радіомовлення у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Орденом «За мужність» посмертно нагороджено воїна з Чернігівщини

Олег Мірошніченко з 2001 року працює в редакції газети «Промінь». Із 2017-го по 2020-й перебував у зоні АТО.

З лютого 2022 року Олег Мірошніченко за власним бажанням став на захист держави. Чоловік нагороджений орденом «За мужність».

«Я не вважаю, що зробив щось особливе, але якщо колеги і Кабінет Міністрів так вирішили – я дякую. Хотілося б додати, що в нашому суспільстві та журналістському цеху загалом, а також в армії, є дуже багато гідних людей, які варті відзнак. Сподіваюсь, Кабінет Міністрів на цьому не зупиниться, й інші люди теж будуть належно відзначені»,- Олег Мірошніченко – журналіст, військовослужбовець.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button