Суспільство (відео)

У Чернігові провели кастинг на нове українське кулінарне шоу (Відео)

У Чернігові провели кастинг на нове всеукраїнське кулінарне родинне шоу. Вийде воно незабаром на каналі «Україна». Це вітчизняна адаптація відомого турецького шоу : кулінарної битви двох жінок свекрухи та невістки. А переможницю обиратиме чоловік.  За умовами шоу  кожна жінка приготує одну і ту ж страву. Візуально вони будуть виглядати абсолютно однаково і чоловік не знатиме, де чия.

«Є стереотип, що 2 жінки на кухні не можуть вжитися. Задача нашого проекту підтвердити, або спростувати таку думку», — – кастинг- менеджер кулінарного шоу Ілона.

Чернігівці не проти перевірити свої кулінарні здібності і смаки, а також відкрити для себе щось нове. Максим Іщенко прийшов на кастинг з дружиною. Каже, їжа – його слабкість.

«Люблю смачно поїсти, хоча по мені не скажеш», – учасники кастингу Максим Та Ганна Іщенко.

Максим у можливій кулінарній битві робить ставку на дружину, бо та за професією кондитер. Хоча вважає, що і мати теж може приємно здивувати. Родина переконана, шоу дасть можливість гарно і весело провести час.

«Думаю битви не вийде. Мати готує гірше, ніж дружина. Хоча цікаво буде, що вона запропонує», — учасники кастингу Максим Та Ганна Іщенко.

Організатори кулінарного шоу переконані, що воно не посварить двох жінок, а навпаки допоможе зміцнити родинні зв’язки.

Ще статті по темі

Back to top button