Суспільство (відео)

У Чернігові успішні Тетяни розповіли про свій День янгола (Відео)

Лідери, вперті та владні. Це про характер володарок одного з найпопулярніших імен – Тетян. Саме цього дня, 25 січня, Тетяни та студенти святкують свій день. Мабуть, через таке поєднання свята для двох воно стало досить популярним. Челайн поцікавився в успішних чернігівок, що для них означає їхнє ім’я.

«Тетяни цілеспрямовані та вперті. Оце я знаю точно», — Тетяна Корма, директор КП «Будинок книги» ЧМР.

«Означає «засновниця, упорядниця»», — Тетяна Терещенко, помічник народного депутата України.

«Коли я читаю його значення, я думаю, що це ім’я вплинуло на мене і в житті мені дуже допомагає», — Тетяна Терещенко, помічник народного депутата України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 січня – Тетянин день і свято всіх студентів

«Взагалі я в долю не вірю і вважаю, що кожна людина робить своє життя таким, яким воно є. Так само я не пов’язую своє ім’я зі своєю долею», — Тетяна Романова, громадська активістка, виконавчий директор ГО «Агенція міських ініціатив».

Загалом Тетяна – ім’я, що походить від грецького слова «тату», що означає «ставлю, засновую, стверджую». Мабуть, із цим і пов’язують твердість їхнього характеру. Для Тетян їхній день має різні асоціації.

«Із морозами, з такими сильними морозами», — Тетяна Корма, директор КП «Будинок книги» ЧМР.

«Зі студентськими роками. Тоді воно якось і більше відзначалося», — Тетяна Романова, громадська активістка, виконавчий директор ГО «Агенція міських ініціатив».

«У мене асоціація досить пряма з цим днем. Це День янгола. І я постійно згадую цього дня про янголів», — Тетяна Терещенко, помічник народного депутата України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні, у Тетянин день, дівчата принаджують женихів

Покинувши студентські пенати, Тетяни святкують свій день скромно. Здебільшого приймають вітання.

«Можемо трішки посидіти в кафе і таке інше. А щоб готуватися, то такого немає», — Тетяна Романова, громадська активістка, виконавчий директор ГО «Агенція міських ініціатив».

«Мене постійно мама, друзі, всі вітають. З цим пов’язана цікава історія. Мені подруга подарувала цього дня маленького янгола і я почала їх колекціонувати», — Тетяна Терещенко, помічник народного депутата України.

«Колектив мене вітає. Колектив і сім’я мене вітають», — Тетяна Корма, директор КП «Будинок книги» ЧМР.

Користуючись нагодою, колектив ЧЕline також вітає всіх носійок цього чудового імені з їхнім Днем янгола. І бажає, щоб усі чесноти цього імені приносили його володаркам лише позитивні емоції.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button