Суспільство (відео)

Відеоблогери, ютубери — зірки нового покоління (Відео)

Відеоблогери, ютубери – зірки нового покоління. Вони заробляють на життя в Мережі, а за популярністю перевершують навіть зірок світового масштабу.

Ютуб-блогери – сам-собі-режисери, які знімають те, що їм до вподоби. Хтось розкручується на грі летсплей, хтось веде свій блог про життя, хтось створює ролики на різноманітні теми з власною участю.

Найпопулярніші і найбагатші українські відоблогери – це:

Дніпропетровський блогер Іван – відомий як Івангай – створює серії креативних відеороликів і завантажує їх на свій канал, за місяць дохід хлопця становить 40-45 тис. доларів. Він має 7 мільйонів фанатів. Сім’я з Одеси підірвала Ютуб своїми відео розпакування кіндерів та іграшок, у них два канали Міс Кеті та Містер Макс. Канали налічують майже півтори тисячі фанатів та забезпечують сім’ї загальний дохід від 150-200 тис. доларів на місяць.

Багато ще людей заробляють собі на життя таким чином, тож, звісно, цікаво, як почати свій бізнес в Ютубі. Як створити свій відеоблог і що потрібно для розкрутки, щоб заробити гроші, нам розповіла чернігівська б’юті-блогерша Лауреатка Марія. Уже 2 роки вона веде свій ютуб-канал де розповідає дівчаткам про косметику, назбирала Марія за цей період 12,5 тисячі фанатів.

— Глядач зараз розбалуваний, треба, щоб була хороша картинка, був хороший звук, хороше світло, щоб був цікавий текст, і тому, що блогерів зараз дуже багато. У контексті дитячих роликів… Там заробітки захмарні, бо батьки ніколи не економлять на дітях. Залежить усе від контенту, є ті,в кого суто монетизація Ютуба, є ті,хто здебільшого на співпраці.

Всім здається, що можна прийти й озолотитися, ні, цього не буде, але в перспективі, якщо ти вкладаєш у це душу, то однозначно на цьому можна заробити, — Марія, ютуб-блогер.

Скільки може заробити відеоблогер, залежить від того, яку тему він обиратиме. Головне – не зациклюватися над грошима, треба все робити від душі, щоб звичайне хобі приносило не тільки задоволення, а й реальний дохід.

Ще статті по темі

Back to top button