Суспільство (відео)

Війна не забере в дітей свято: в Чернігові волонтери влаштували свято для малечі (Відео)

Новорічні свята, мабуть, найочікуваніші та найкращі для дітей, адже це можливість поринути у справжню казку, загадати безліч бажань і отримати омріяні подарунки. Тож, попри війну, свято для діток має відбутися, а святий Миколай повинен прийти до кожного. Для цього в Чернігові волонтери організували концерт для малечі.

«Попри те, що в нашій країні наразі триває війна, ми не забуваємо про новорічні свята, а саме про День святого Миколая. Тому я вирішив провести благодійний захід у вигляді концерту для дітлахів і їхніх батьків у вигляді концерту з конкурсами та цікавими подарунками. Велика подяка та шана нашим військовим, які боронять нашу країну на сході та по всій території України, за те, що дали змогу нам провести цей захід. Окрема подяка ректору «Чернігівської політехніки» за допомогу з приміщенням та аніматорам Slon & Masьka», — Богдан Камерцель, волонтер, організатор турнірів та аукціонів, футбольний арбітр.

На свято запросили родини військовослужбовців, волонтерів і тимчасово переміщених осіб. Разом зі Святим Миколаєм і казковими героями дітлахи співали пісень та грали в конкурси.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button