Суспільство (відео)

Вільний час із користю: в Чернігові працює проєкт для найменших містян (Відео)

Квести, заняття, майстер-класи – чудова можливість для дітвори познайомитися з новим і провести час із користю. Для того, аби дітвора мала змогу поєднати приємне з корисним і знайти нових друзів, у Чернігові розпочав свою роботу «СпівДія Хаб заради дітей».

«Взагалі СпівДія Хаб Чернігів працює в місті, як тільки можна було працювати. Ми об’єднуємо волонтерів, молодіжних працівників, що так само важливо. Бо найголовніше – що ми маємо робити в цей час і відновлювати свою діяльність та свій психологічний стан»,- Ірина Сімонова – керівник СпівДія Хаб Чернігів.

Окрім психологічної роботи з дітьми, СпівДія Хаб має ще чимало напрямів, над реалізацією яких зараз активно працюють у Чернігівському осередку.

«Загалом у проєкті СпівДія кілька компонентів – гуманітарна допомога, психологічна підтримка, мультитест, СпівДія Діти, кар’єрне працевлаштування та молодіжне підприємництво»,- Ірина Сімонова – керівник СпівДія Хаб Чернігів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Діти Стефанії»: для чернігівських дітлахів стартував новий проєкт (Відео)

Сьогоднішній захід – про підтримку найменших чернігівців.

«Ну це, звісно, і про виховання, і про базову освіту, і на підтримку дітей, які зараз перебувають в Україні, зокрема в Чернігові, в період війни»,- Ірина Сімонова – керівник СпівДія Хаб Чернігів.

На сьогоднішній зустрічі дітлахи стали учасниками квесту за мотивами книжки «Аліса в Дивокраї». Спершу вони роззнайомились, аби в подальшому мати можливість без зайвої сором’язливості співпрацювати, а вже потім почали розгадувати загадки та виконувати завдання, передбачені квестом. Зі словами дітвори, квест дійсно цікавий.

«Мені дуже сподобалося, тому що тут ми всі рухаємось. Тут дуже цікаво»,- Єгор – учасник занять.

«Подобається. – А встигла познайомитися, знайти друзів? – Так»,- Дарина – учасниця занять.

«Мені подобається дуже»,- Вероніка – учасниця занять.

Усмішки дітей – найцінніша валюта. І задля того, аби частіше бачити усміхнені обличчя, варто багато та активно працювати.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button