Суспільство (відео)

Як правильно обрати день для маніпуляцій із волоссям, аби не нашкодити: поради фахівця (Відео)

Наші предки вірили, що маніпуляції з волоссям можуть позначитися на житті людини. Чернігівська перукар-модельєр Надія Ходова розповіла, як не нашкодити собі та зачісці, обираючи день для стрижки.

«Я своїм дівчаткам кажу, якщо таке бажання є і це несприятливий день, а у вас уже є таке бажання кінчики підрівняти, то краще займіться укладкою. Укладіть волосся, у вас буде інший настрій, інша енергетика, а з кінчиками прийдете на Молодик», — Надія Ходова, перукар-модельєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому енергетика перукаря важлива та як знайти правильного майстра: поради фахівця (Відео)

Вона каже, що не варто обирати для стрижки дні релігійних свят. Не підходить для цієї справи і неділя.

«Неділю присвячують більше молитвам. Навіть наша бабуся казала, що в неділю дівчина косу не плете. Це такі традиції, коли неділя присвячується дому, родині, краще не треба», — Надія Ходова, перукар-модельєр.

А от найсприятливішими днями для догляду за волоссям можуть стати середа та четвер.

«Середа дуже сприятлива для стрижки, фарбування, для візиту до косметолога. Середа – це такий жіночий день. У четвер можна очищення проводити, будь-які обряди з тілом, очищатися, масочки для волосся, для обличчя поробити. Це дуже добре», — Надія Ходова, перукар-модельєр.

За її словами, потрібно обирати і час доби. Так, до перукаря краще записуватися на ранковий або обідній період. Увечері стрижку краще не планувати. Надія Ходова каже, що таким чином можна втратити частину енергії, погіршити самопочуття та накликати інші негативні наслідки.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button