Суспільство (відео)

«Якщо ми сьогодні не об’єднаємося – нас просто знищать», – відомий аграрій підтримав похід Людмили Давиденко в Раду (Відео)

Село – колиска української державності. І тому його підтримка – це запорука того, що Україна – буде.

Людмила Давиденко, дружина трагічно загиблого Валерія Давиденка, зустрілася з жителями сіл і містечок Борзнянщини, заявивши, що планує продовжувати справу чоловіка в окрузі та в парламенті.

«Треба бути вдячними саме селу і максимально сюди зосереджувати кошти. От Ірина Вікторівна говорила, скільки коштів за період своєї каденції, за 6 років, Валерій Миколайович добився для 208-го виборчого округу, зміг залучити 125 мільйонів»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Медичне обладнання, оргтехніка, транспортна інфраструктура, забезпечення шкіл і багато-багато іншого було зроблено чоловіком Людмили Давиденко. Сьогодні вона каже, що не могла все розпочате кинути напризволяще, зупинити справу чоловіка на пів дороги.

«Мені, чесно кажучи, і перед дітьми буде соромно, сказати, що те, що їхній батько запланував, буде кинуто на пів дороги. Через якісь там страхи і побоювання»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист лікарів від COVID-19: Людмила Давиденко назвала сьогоднішні пріоритети в боротьбі з пандемією (Відео)

«Ми дякуємо Людмилі Олексіївні, що вона погодилася стати на цей нелегкий шлях. Щоб продовжити те, що не зроблено. А ним, Валерієм Давиденком, задумано було багато»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Сьогодні похід Людмили Давиденко до парламенту підтримав відомий на Чернігівщині аграрій Валерій Колоша. Він закликав людей об’єднатися навколо людини, якій не байдужий цей округ, не байдуже життя селян.

«Якщо ми сьогодні не об’єднаємося, не будемо одним цілим, нас просто знищать. Адже бідність чим хороша для тих людей, які керують? Тим, що дуже добре маніпулювати людьми.

Для нас важливо, щоб депутат був на зв’язку. Щоб якщо щось трапилося, хтось звернувся, щоб він хоч на сесії сидить, хоч де він є, бере слухавку там»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

«Ми з Валерієм Петровичем кожен на своєму рівні будемо підтримувати саме місцевих підприємців, особливо сільгоспвиробників. Тому що вбачаємо в цьому майбутнє держави»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Тваринництво, переробка сільськогосподарської продукції – все це нові робочі місця, все це – фундамент заможного щасливого села, до якого буде повертатися молодь. Відстоювання інтересів простих людей – це ті справи, які  продовжуватиме Людмила Давиденко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button