Суспільство (відео)

Юний волонтер-співак із Чернігова презентував власний музичний трек (Відео)

Цього хлопця в рожевій панамі знають далеко за межами Чернігова. Сергій Мороз – 9-річний чернігівський школяр, який завдяки своєму захопленню зібрав вже 1 млн 200 тис. грн для Збройних Сил України. І на цьому не зупиняється. Зараз збирає гроші, аби купити вже п’яту автівку для наших захисників. Сергій почав волонтерити майже одразу після того, як окупанти вийшли з території нашої області.

«Я побачив, як Сергію Притулі дівчинка, вона грала в шашки, передала 20 тис. грн чи 21, уже не пам’ятаю, і я захотів спробувати теж поспівати, бо в мене є такі талановитості маленькі. І я почав співати та збирати кошти для ЗСУ», — Сергій Мороз, волонтер.

Сергія мало не на кожних вихідних можна зустріти на Валу або ж біля місцевого ТРЦ, де він співає та волонтерить. Хлопець вивчив уже приблизно 50 пісень сучасних українських виконавців. Нещодавно в інтернеті відбулася прем’єра власного треку чернігівського юного співака – «Восени». Цю пісню хлопцю подарував відомий український продюсер як вдячність за неоціненну роботу юного волонтера.

«Мені Вадим Лисиця з командою захотіли зробити подарунок і подарували мені пісню. Ми знімали кліп на студії, де записував я», — Сергій Мороз, волонтер.

Перший виступ Сергійка на Валу для юнака був дуже хвилюючим. Проте побачивши підтримку людей, Сергій одразу опанував себе. Завдяки юному волонтеру було куплено авто для ЗСУ, бронеплити для саперів, термоодяг для військових, а також частина грошей пішла на підтримку дітей, батьки яких загинули на війні. Окрім волонтерства, Сергій займається вокалом і відвідує різні заняття.

«Просто граю у футбол, а так найбільше збирати гроші для ЗСУ та співати. Хочу стати співаком. А мрію, щоб закінчилась війна», — Сергій Мороз, волонтер.

Сергійко ще такий юний, але вже познайомився з багатьма відомими українцями, брав участь у благодійних концертах за межами міста та й сам став справжньою зіркою та гордістю для українців.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button