Суспільство (відео)

З онуками, сусідами та за грою: як чернігівці зустрічатимуть рік Тигра (Відео)

До Нового року залишилося 18 днів. Ще є час подумати, як зустрічати 2022-й, але вже варто поквапитися. Чернігівці поділилися планами, як вони святкуватимуть прихід року Тигра.

«Які вже в нас плани? Вже життя таке. Родина трошки роз´їхалася, а так будемо вдома».

«Певно, буде застілля, будуть настільні ігри. У які ми зазвичай граємо? «Дубль», «Дженга», «Еліос». Карти в останню чергу».

«Ще немає планів. У сімейному колі, думаю, буду зустрічати. Друзі, родина. – Застілля чи, може, ігри якісь? – По-різному завжди буває».

«Будемо вдома. З родиною. Немає святкового настрою на Новий рік. Різдво – це свято, а Новий рік – це таке. Я вже від нового року нічого не чекаю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдовзі в Чернігові запрацює резиденція Дідуся

«Завжди з сім´єю. Діти, внуки до нас приходять. І ми святкуємо, як доживемо до того часу. – Подарунки вже готували? – У мене 8 внуків, для всіх уже є подарунки». 

«Удома сидітиму. Зазвичай приходять сусіди, друзі. Зараз уже так не дуже хочеться щось робити. Якась така апатія на все через цей коронавірус. А так раніше гуляли. Ігри, застілля, на ялинку ходили часто».

«Застілля, невелика ялиночка, певно, штучна. А так зберуться тільки свої. А потім молодь піде до ялинки і там гулятиме, а ми вже будемо вдома дивитися телевізор. У нас 5 осіб родина. А куди зараз ходити? Так уже особливо не ходять».

«Ні, немає планів. Я завтра за кордон виїжджаю».

Отже, майже всі чернігівці святкуватимуть Новий рік удома. Хтось через коронавірус, а хтось традиційно відзначає це свято у родинному колі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button