Суспільство (відео)

Забутий комунальниками будинок: 30 років без ремонту (Відео)

«Оцим стінам більше 30 років. Ніхто нічого не робив».

Ніна Артюшенко показує свій під’їзд. Мешканці називають його аварійним. Люди обурилися, почувши по телевізору про шістнадцять послуг, які надає КП «Деснянське». Переконують: у їхньому під’їзді навіть прибирання і те нерегулярне.

«Оце воно засклене… ось як. Сюди і дощ, і сніг, і сміття залітають. А щоб закрити, треба так гахнути, що вікно вилетить», — розповіла мешканка будинку Ніна Артюшенко.

«Під’їзд дуже нехороший давно треба було зробити. Скільки писали… » — зазначила мешканка будинку Ніна Качура.

«Що там казати. Небезпечно для життя», — наголосила мешканка будинку Наталія Агафонова.

Мешканці кажуть, що в під’їзді немає опалення, хоч за тепло міжсходових майданчиків сплачують за квитанціями справно. Проблему озвучували комунальникам кілька років поспіль – показують листування.

«Я зверталася неодноразово, але нічого не змінюється. Чому ми живемо в такому бедламі?» — відзначила мешканка будинку Ніна Артюшенко.

У комунальному підприємстві «Деснянське» шукають офіційні звернення мешканців цього під’їзду – не знаходять. Зате презентують усі послуги, якими начебто користуються місцеві. А це дійсно майже шістнадцять найменувань. До сьогодні люди сплачували за це в середньому 2 гривні 34 копійки за квадратний метр.

«Прибирання сходового майданчика. Обслуговування трубопроводу опалення й мережі електропостачання», — розповів головний інженер КП «Деснянське» Володимир Маринець.

Володимир Маринець повідомив, що в будинку уже відремонтували покрівлю, ливнівку та навіс іншого під’їзду. Підрахував, що на цей будинок можуть ще витратити понад шістдесят тисяч гривень. А тому обіцяє за два місяці відремонтувати перший під’їзд, якщо люди напишуть звернення.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. ГЛАВНЫЙ КЛОУН —- ПРИГАРА. В ЭТОЙ СИТУАЦИИ.

  2. Звичайно респект журналістам, але у цього будинку хоч адреса є? то все показали, розказали, а що це за будинок — привід не додумалися вказати?

  3. ну да без адресса))) у нас написали через 2 месяца сделали мини-ремонтик. или она хотела что бы пластиковые окна в поставили в подъезде ))))))) едь в новострой ))))))))

Back to top button