Коронавірус

Медзаклади області отримали допомогу від Офісу Президента

Днями на Чернігівщину надійшов черговий благодійний вантаж від Офісу Президента України. Засоби індивідуального захисту розподілили в 11 закладів першої хвилі, що приймають хворих на Covid пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівській ЦРЛ передали засоби захисту для медиків

– Ми отримали костюми біозахисту, респіратори та захисні щитки. Це важлива допомога для поповнення запасів лікарень. Працюємо над тим, щоб усі медзаклади області мали достатню кількість засобів захисту для медперсоналу, – зазначив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Гармаш.

Сьогодні, 7 квітня, частину отриманого передали в обласну дитячу лікарню, що визначена для прийому дітей, хворих на Covid-19. А також у пологовий будинок, до якого у випадку захворювання госпіталізуватимуть вагітних.

Витратні матеріали отримав і обласний центр екстреної медичної допомоги, бригади якого здійснюють перевезення та госпіталізацію хворих на коронавірусну інфекцію.

– На сьогодні центр екстреної медичної допомоги має місячну потребу в засобах індивідуального захисту. Завдяки органам влади та благодійникам їх запаси постійно оновлюються, – сказав генеральний директор обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Даниленко.

Безпека медичних працівників та усіх українців – першочергове завдання державного значення.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button