206 округПолітика

Чернігів готується до виборів

Чернігівський міський голова на нараді з керівниками структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради сьогодні, 11 липня, доручив підлеглим для забезпечити належне проведення виборів народного депутата України у виборчому окрузі №206.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

  1. Комунальному підприємству «Зеленбуд» міської ради у строки, визначені виборчим законодавством, провести демонтаж тимчасових стендів для розміщення передвиборної агітації і забезпечити контроль за зняттям матеріалів передвиборної агітації із носіїв зовнішньої реклами.
  2. Підприємству «Облсвітло» в ніч з неділі (17 липня) на понеділок (18 липня) не вимикати зовнішнє освітлення на вулицях міста.
  3. Керівникам підприємств, які надають житлово-комунальні послуги, також “Облсвітло”, “Укртелеком”, управлінню охорони здоров’я організувати роботу аварійних груп для швидкого реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
  4. Керівникам підприємств, установ та організацій, де розміщенні виборчі дільниці, визначити відповідальних осіб за створення належних умов роботи дільничних виборчих комісій та організувати їх чергування в день голосування 17 липня поточного року.
  5. Новозаводській районній раді інформувати організаційний відділ міської ради про відкриття та закриття виборчих дільниць.

Нагадаємо, 17 липня відбудеться голосування у виборах народного депутата України у виборчому окрузі №206.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Атрошенко и честные выборы? Хаха Конечно. Небось сам щас сидит и думает, как бы Микитасю подсобить на выборах… Сам же на своих прошлых только за счет подкупа и продажных ментов и смог победить! Интересно, а у Микитася уже есть свой Шевцов в Чернигове??… (((

    1. У Микитася столько бабла, что на 10 Шевцовых хватит! А если нет, то Атрошенко ему поможет, чем сможет…… Этим двоим закон не писан(( Будут творить, что хотят — подкуп, запугивания — а нам что остается? Они же нас за тупых овец считают! Что за пачку крупы мы голос отдадим еще и спасибо скажем(( Пусть те, кто у Атрошенко брал и у Микитася брал, потом не жалуются, что живется так хреново — вашими же стараниями!

Back to top button