206 округПолітика

ЧЕline оголошує марафон «Вибори-2016. Фіксуємо усі порушення»

Вибори є вільними.

Людина сама вирішує, за кого їй віддати свій голос.

Жоден кандидат не має права змусити чи спровокувати зробити свій вибір на його користь. А ще гірше, намагатися купити право електорату голосувати за покликом серця.

Однак, як засвідчує практика, в Україні доволі низький рівень правової відповідальності кандидатів за порушення виборчого законодавства, підкуп виборців, порушення правил агітації, використання адмінресурсу…

Інформаційний портал ЧЕline оголошує марафон «Вибори-2016. Фіксуємо усі порушення».

Якщо Ви стали свідком порушення виборчого законодавства під час агітації за того чи іншого кандидата, телефонуйте на правах анонімності на нашу гарячу лінію (068 ) 188 07 25 або (050) 751 25 96. Також ви можете надіслати нам фото- чи відеопідтвердження порушень: [email protected]

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Я думаю, очень скоро на линии будет достаточно звонков. Примите первую информацию: Дмитрий Блауш уже раздает по 500 грн за голос. Что нужно для доказательств? Фото? Запись?

  2. Вот уж кандидатам не подфортило))) Я первый буду звонить, если ко мне кто-то подойдет! Помнить, Атрошенко именно за счет подкупа свои выборы выиграл. Очередного такого победителя точно в округе нельзя допустить!

Back to top button