Кримінал

На Чернігівщині іменинник до смерті побив свого гостя

Іменинник після добрячої дози алкоголю відлупцював свого односельця, який від отриманих травм помер. Зловмисника затримала поліція.

4 листопада по допомогу до поліції звернулася жителька Ніжинського району і повідомила про насильницьку смерть свого 53-річного сина. Зі слів матері, його до смерті забив односелець.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції. Судмедексперт засвідчив на тілі загиблого численні побої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За опір працівнику та побиття поліцейського чернігівця засуджено до трьох років

Оперативники встановили, що того дня потерпілий пішов до односельця, який гучно святкував день народження. Після значної дози оковитої іменинник почав висловлювати ряд претензій до свого гостя. Після словесних образ господар почав лупцювати чоловіка. Від травматичного шоку потерпілий помер вдома.

5 листопада поліція затримала лиходія в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, його поміщено під варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний поліцейський Чернігова прокоментував ситуацію щодо побиття журналіста (Відео)

За погодження прокурора чоловікові повідомлено про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). У скоєному іменинник зізнався, хоч й не одразу. За жорстокий злочин чоловікові загрожує від семи до десяти років за гратами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button