Кримінал

На Чернігівщині у пенсіонерки поцупили 140 тисяч гривень

Впродовж кількох годин після надходження повідомлення про злочин співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу зловмисниці та затримали її.

Вчора до поліції звернулася 79-річна мешканка Прилуцького району. Заявниця повідомила, що деякий час займалася господарськими справами на подвір’ї, а оселя залишалася незамкненою. Коли ж господиня увійшла в дім, їй назустріч вибігла незнайома жінка та втекла у невідомому напрямку.

Пенсіонерка виявила, що зі схованки в одній з кімнат зникли всі заощадження — 139 тисяч гривень.

Поліцейські опитали заявницю та сусідів, провели огляд місця події та зібрали ряд речових доказів, за допомогою яких встановили особу зловмисниці. Підозрюваною виявилася 45-річна мешканка Прилук, яка раніше неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Зловмисниця перебуває під слідством за підозрою у ряді майнових злочинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадовця судитимуть за збитки під час реконструкції вуличного освітлення у Іванівці

Поліцейські затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена з проникненням у житло). За такі дії закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button