Кримінал

Неадекватні чоловіки намагалися прорватися через кордон

Учора, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Славутич» двоє неадекватних чоловіків спробували прорватися автомобілем до Білорусі.

Мікроавтобус «Мерседес-Спринтер», рухаючись на значній швидкості, наблизився до пункту пропуску та, ігноруючи заборонні сигнали прикордонного наряду, небезпечно маневруючи по зустрічній смузі, об’їхав бетонні блоки і, зламавши шлагбаум, заїхав до пункту пропуску.

Поки водій маневрував, за сигналом «Бар’єр» були задіяні інші прикордонні наряди в пункті пропуску, які й зупинили автомобіль, не давши виїхати в бік державного кордону.

У ході огляду автомобіля встановлено, що він завантажений 30 мішками борошна та макаронних виробів, а водій, 21-річний громадянин України, і його пасажир, який не мав із собою жодних документів, можливо, перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні «зібрали врожай» наркотичного зілля

Про це ЧЕline повідомив помічник начальника прикордонного загону — начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

Після встановлення особи пасажира на обох громадян складені документи про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та спробу порушення державного кордону. Крім того, водія за злісну непокору законному розпорядження військовослужбовця Держприкордонслужби притягнуто до відповідальності ще за однією статтею КУпАП.

Для проведення подальших дій стосовно можливого управління автомобілем у стані алкогольного сп’яніння водій переданий співробітникам Національної поліції.

Ще статті по темі

Back to top button