Кримінал

У Чернігові поліцейські затримали наркоторговця-закладчика та вилучили у нього психотропи на понад 700 тисяч гривень (Фото)

Слідчі слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з співробітниками СБУ викрили 23-річного місцевого мешканця, який розповсюджував психотропні речовини шляхом «закладок». Правоохоронці затримали наркоторгівця та припинили діяльність Інтернет-магазину з продажу наркозілля.

Поліцейські провели затримання підозрюваного у роздрібному наркодилерстві та задокументували факт збуту наркотиків.

Зловмисник пояснив поліцейським, що замовляв пакунки з психотропною речовиною в Інтернеті. В подальшому здійснював порційне фасування «товару» та продавав його клієнтам шляхом «закладок» через соцмережі.

Правоохоронці провели також санкціонований обшук в оселі чернігівця, де виявили та вилучили зіп-пакети з психотропною речовиною загальною вагою понад 1,3 кілограми, засоби фасування, ваги, та готові до реалізації згортки з товаром. Загальна вартість виявлених психотропів за цінами «чорного» ринку складає понад 700 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині жителька Чернігівської області привезла своєму коханому у виправну колонію наркотики

Вилучені речовини направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчий поліції, за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, повідомив затриманому про підозру за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button