Кримінал

Водій мікроавтобусу намагався втекти від патрульних (Відео)

Вчора, 1 травня, близько третьої ночі один із екіпажів патрульної поліції на вулиці Хлібопекарській звернув увагу на автомобіль Volkswagen Т5, який проїхав перехрестя з порушенням ПДР. Поліцейські дали водію сигнал зупинитися, але той проігнорував світлові та звукові сигнали від поліцейського автомобіля та натиснув на педаль газу, після чого Volkswagen став віддалятися. Патрульні одразу повідомили радіостанцією про те, що транспортний засіб не зупинився на вимогу, і розпочали переслідування, повідомляючи в ефір прикмети автомобіля та напрямок руху.

Автомобіль-утікач рухався в бік вулиці Толстого. Сусідні патрульні екіпажі швидко відреагували на повідомлення і стали блокувати основні проїзди у тому напрямку. Та водій мікроавтобусу не зупинявся і намагався загубитися у вуличках приватного сектору району Лісковиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій у стані алкогольного сп’яніння кермував маршрутним автобусом

Після 15-хвилинного переслідування правоохоронці заблокували мікроавтобус в одному з глухих провулків. З’ясувалося, що за кермом Volkswagen перебував 19-річний чернігівець. Свої дії він пояснив тим, що не мав при собі документів на транспортний засіб.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали: за ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), та ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А проїзд перехрестя з порушенням ПДР пробачили? )))

Back to top button