Культура

Ніжинська хореографічна школа відсвяткувала ювілей

Ніжинська дитяча хореографічна школа 15 березня відсвяткувала своє 25-річчя з часу заснування. Незмінним керівником школи з початку відкриття є Заслужений працівник культури України, керівник Ніжинської дитячої хореографічної школи Галина Тимошенко.

Про це повідомляють у відділі інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ніжинської міськради.

Ніжинська дитяча хореографічна школа – це згуртований творчий колектив однодумців, який робить все для того, щоб досягти найвищої мети – виховання творчої, всебічно розвиненої особистості, наближення  її до вершин моральності, добра і краси. Творчі  колективи Ніжинської ДХШ відомі і в Україні, і далеко за її межами. Вони подорожували Нідерландами, Бельгією, Австрією, Німеччиною, Словаччиною,  презентували  мистецтво танцю  у шести країнах близького зарубіжжя: Литві, Білорусі, Молдові, Росії, Латвії, Грузії, – та  десяти  країнах далекого зарубіжжя: Польщі, Угорщині, Болгарії, Румунії, Чехії, Туреччині, Сербії, Італії, Греції, Франції.

З нагоди ювілею у міському Будинку культури відбувся святковий концерт «Щасливі діти – наше майбутнє!» У програмі взяли участь всі творчі колективи Ніжинської дитячої хореографічної школи, які продемонстрували високий рівень професійної та виконавської майстерності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чверть століття випробувань і здобутків: школа №34 відзначила ювілей

Міський голова Анатолій Лінник привітав усіх присутніх з такою визначною подією, та наголосив на тому, що Ніжинська хореографічна школа – гордість та перлина Ніжина. Підкреслив, що, підтримуючі творчі колективи міста, міська влада також оголошує заслужені Подяки та Грамоти кращим з кращих працівникам даного колективу та вручив цінний подарунок.

Творчий колектив «Ніжинської дитячої хореографічної школи» ніколи не зупиняється на досягнутому, він завжди йде у ногу з часом і  знаходиться у творчому пошуку, бажає працювати нестандартно і здійснює пошук власних шляхів розвитку.

Ще статті по темі

Back to top button