Чоловічий клуб

Незамінний аксесуар SilencerCo Octane 45 для справжнього поціновувача зброї

Звук навіть одного пострілу може назавжди пошкодити слух. Але найгірше те, що наслідки цих ушкоджень можуть роками не виявлятись. Тому носіння засобів захисту органів слуху під час стрільби – обов’язкове у будь-якому випадку. А ще краще – використовувати глушник. Зрозуміло, що глушник не забере повністю звук пострілу, проте він понизить рівень шуму до прийнятного.

Глушник silencers-1Пістолет під набій 22LR і глушник – правильний вибір для знайомства з вогнепальною зброєю. Робота збройового глушника аналогічна автомобільному – він дає розжареним газам, що полишають канал ствола під високим тиском, поступово охолонути між внутрішніми перегородками і вийти в атмосферу із значно меншим рівнем шуму. Дозвукові боєприпаси Winchester Train & Defend не видають звукового удару при пострілі. Тому, Glock 26 з глушником SilencerCo Octane 45 – це напрочуд вдала і тиха комбінація. Завдяки голлівудським фільмам, у багатьох сформувалась помилкова думка про можливості Глушник silencers-5глушників.

Для того щоб зрозуміти різницю між рівнями звуку при пострілі з глушником і без нього, потрібно знати як вимірюється гучність звуку. Розібраний глушник SilencerCo Sparrow.22LR. А вимірюється вона в децибелах, використовуючи логарифмічну шкалу. Це означає, що децибели, як одиниці виміру, не є лінійними. Тобто рівень звуку 20 децибел – це приблизно в десять разів голосніше, ніж 10 децибел, а не в два. У багатьох глушників є знімний полум’янистий або дулове гальмо.

Постріл з пістолета під набій .45 ACP генерує рівень шуму 162 децибел, що значно перевищує значення, після якого органам слуху завдається непоправної шкоди. Використання глушника знижує цей рівень до 133 децибел, тобто нижче порога. Використання глушника робить стрільбу комфортнішою, а також знижує силу відбою при пострілі. А ще це чудовий варіант для першого знайомства зі зброєю.

Глушник

Ще статті по темі

Back to top button