Надзвичайні події

Через необережність з вогнем на Чернігівщині загорівся будинок

До Служби порятунку «101» у м. Прилуки 17 березня о 13:33 надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків, що у селище Ладан по пров. Заводськи. Першими до місця пригоди прибули вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Ладана та відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини з м. Прилуки.

На момент їх прибуття в будівлі спостерігалося сильне задимлення, а в одній із кімнат відбувалося інтенсивне горіння. Одягнувши захисні протигази вогнеборці одразу приступили до гасіння. Спільними оперативними діями пожежу о 13:45 було локалізовано, а о 16:45 остаточно ліквідовано.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Причиною пожежі послужила необережність 56-річного господаря помешкання при палінні. Скоріш за все  чоловік залишив недопалок, від якого почали тліти домашні речі та згодом зайнялися. Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв.м, пошкоджено перекриття та стіни на площі 10 кв.м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маштабна пожежа: у Чернігові палав гаражний кооператив

До ліквідації пожежі залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Рятувальники УДСНС України у Чернігівській області застерігає: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у ліжку або сидячи на дивані, у кріслі тощо. Ретельно гасіть недопалки.

Ще статті по темі

Back to top button