Надзвичайні події

На Чернігівщині за добу потонули чотири людини, троє з яких підлітки (Фото)

4 серпня о 18:46 до служби «101» у м. Носівка Ніжинського району надійшло повідомлення про те, що в р. Носівочка потонув 16-річний юнак. На місце події одразу було направлено надзвичайників 7-го Державного пожежно-рятувального посту ГУ ДСНС України у Чернігівській області. Рятувальники відшукали на дні водойми тіло загиблого та витягли його на берег.

Інший нещасний випадок трапився о 18:50 на р. Десна неподалік с Слобідка Менської територіальної громади Корюківського району. Там під час купання потонуло двоє дівчат 2006 та 2007 року народження. Для проведення пошукових робіт були залучені рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Чернігівській област. Під час проведення пошукових робіт у районі події обстежено ділянку надводної акваторії протяжністю 1,3 км, також 2 км берегової лінії та ділянку дна річки протяжністю 60 м. На жаль, зниклих не виявлено. Пошукові роботи будуть продовжені 05 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ошукав трьох пенсіонерок за схемою «ваш родич у біді»: у Чернігові поліцейські затримали підозрюваного у злочинах

Цього ж дня о 19:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в озері в межах с. Голубичи Ріпкинської територіальної громади Чернігівського району виявлено тіло чоловічої статі. На місце події прибув черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Чернігівській області. За допомогою рятувального човна та спецзасобів тіло невідомого чоловіка дістали з водойми та доставили до берега.

В усіх випадках обставини та причини трагічних випадків з’ясовують правоохоронні органи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button