Надзвичайні події

Поліцейські Чернігівщини розшукали та повернули додому трьох зниклих за добу дітей

За минулу добу до поліції Чернігівщини надійшли повідомлення про зникнення безвісти трьох дітей різного віку. Поліцейські упродовж кількох годин розшукали та повернули додому всіх неповнолітніх. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Вчора до поліції з інтервалом в кілька годин надійшли повідомлення про зникнення безвісти двох неповнолітніх хлопців у Чернігові.

Співробітники сектору ювенальної превенції Чернігівського районного управління поліції спільно зі слідчо-оперативною групою та патрульними поліцейськими оперативно розшукали дітлахів.

Перше повідомлення надійшло о 18:20. По допомогу до поліцейських звернулася мати 15-річного підлітка, який вдень пішов з дому зі своїм другом гуляти і не повернувся. На телефонні дзвінки матері дитина не відповідала.

На пошуки хлопця виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група та ювенальний поліцейський Чернігівського районного управління поліції. Оперативно правоохоронці встановили місцезнаходження неповнолітнього – увесь цей час він разом з другом гуляв на території однієї з шкіл мікрорайону.

Матір підлітка щиро подякувала всім пошуковцям за допомогу та зі словами вдячності до поліцейських звернулася на лінію «102».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Головне, як ти почуваєшся»: чернігівка в 57 років займається тверком

Інше повідомлення про зникнення дитини надійшло вже близько 22:00 години. Зверталася по допомогу мати 10-річного хлопчика. Жінка повідомила правоохоронцям, що о 21:00 йшла разом з дитиною по вулиці, у неї задзвонив телефон, і поки жінка відволіклася на розмову, дитина зникла в невідомому напрямку. Хлопчина пересувався на самокаті і міг відʼїхати в будь-яку сторону.

На пошуки неповнолітнього одразу виїхали правоохоронці Чернігівського райуправління поліції, які за лічені хвилини на вулиці знайшли дитину, яка їхала на самокаті.

Дітей передали матерям, з якими поліцейські сектору ювенальної превенції провели профілактичні бесіди. Жінки щиро подякували правоохоронцям за допомогу.

Також сьогодні вночі до поліції надійшло повідомлення від батька 9-ти річного хлопчика про те, що його син зник і не виходить на зв’язок. Мати хлопчика та його бабуся також не знали де перебувала дитина.

На пошуки зниклого хлопчика було задіяно всі наряди поліції, поліцейських ювенальної превенції, дільничних офіцерів поліції, оперативників та кінолога зі службовою собакою.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місцезнаходження хлопчика – він перебував в селі Турівка, що знаходиться за 12 км від міста Корюківка. Виявилось, що хлопчик вирішив відвідати дідуся, який там проживає і не сказав рідним про свої наміри. До дідуся він добирався попутнім транспортом.

Зараз хлопчик вдома, його життю нічого не загрожує.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button