Надзвичайні події

Поліція просить опізнати жертву смертельної ДТП на Київській

Чернігівська поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула людина.

27 січня близько 2:45 водій автомобіля «Volkswagen-Passat», рухаючись в Чернігові по вулиці Київський у напрямку вулиці Грибоєдова, здійснив наїзд на невстановлену жінку-пішохода.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Чернігівської міської лікарні, де померла. Наразі поліція встановлює особу пішохода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Тойоту» обласної ради у Крутах врізався «Мерседес»

Загиблій було близько 55-65 років. Була одягнута в спортивні штани темно-синього кольору, светр жовтого кольору з темно-синьою смугою посередині светра та рукавів, жилетку темно-коричневого кольору, блузку темного кольору, куртку зеленого кольору та взута у лаковане взуття на високій платформі. Жінка мала при собі квиток на автобус з Києва (автовокзал Київ-Дарниця) до Чернігова на 26 січня 2018 року, а також намисто білого кольору, червоного кольору та білого кольору з коричневими вставками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові водій DACIA LOGAN збив пішохода

Також жінка мала при собі сумку, в якій знаходився одяг та дитячі іграшки.

Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про обставини даної події, або хто упізнав за описом загиблу, прохання телефонувати за номером (0462)619-838, (063)454-77-43 або 102.

Не залишайтеся байдужими!

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ох и опись! Хотя бы цвет волос, рост, комплекция

Back to top button