Політика

Більшість кандидатів на посаду Президента України не проходить тест на популізм – депутат облради

*Актуально

Нинішні вибори президента України, що відбудуться 31 березня, стали рекордними за кількістю популістів, які захотіли в президентське крісло. За словами депутата Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Лариси Осадчук, охочі пробратися в крісло президента обіцяють усе що завгодно, аби лише сподобатися виборцям. Цим вони відволікають громадян від реальних проблем і їх фахового обговорення.

«Програми більшості кандидатів у президенти наповнені політичними гаслами, пустими обіцянками та маніпуляціями», – зазначила Лариса Осадчук.

На її думку, майже ніхто не переймається розвитком економіки, посиленням соціального захисту, продовженням успішної реформи децентралізації.

«Обіцянки кандидатів-популістів завжди виходять за межі президентських повноважень. Приміром, вони обіцяють «прозорий ринок землі», але не дають конкретних рішень, як це зроблять. Вони обіцяють знизити ціну на газ у два та в чотири рази, але не дають економічного обґрунтування цієї обіцянки і не пояснюють, як це може зробити глава держави, не маючи відповідних повноважень. Популісти обіцяють принести мир, але не кажуть, на яких умовах», – зазначає депутат від «Нашого краю».

Єдина програма кандидата на посаду президента України, що побудована на реальних пропозиціях, – це програма чинного глави держави Петра Порошенка. Він пропонує зовнішньополітичні та економічні пріоритети, побудовані на обґрунтованих фактах і показниках. Тези його програми найбільше відповідають політичним координатам партії «Наш край». Петро Порошенко повністю підтримує продовження децентралізації, боротьбу з корупцією, зростання зарплат, інвестиції в інфраструктуру та соціальну сферу, розвиток промисловості та посилення експорту продукцію замість сировини.

Ми закликаємо Петра Порошенка також провести ефективну реформу ринку землі, щоб вона належала виключно українським фермерам, посилити медичний захист найбільше незахищених українців, а також запровадити для наших дітей освіту, що відповідатиме викликам майбутнього, а не минулого!

Партія «Наш край» виступає проти зазіхань популістів на президентську посаду! Партія закликає кандидатів обговорювати реальні потреби держави та українців, а не обіцяти неможливе. Сьогодні державі потрібен президент із реальними досягненнями, а не з нереальними обіцянками.

         Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button