Політика

Лідери й аутсайдери: два нардепи від Чернігівщини потрапили до оціночного рейтингу

Верховна Рада України підбила підсумки діяльності народних депутатів за травень 2020 року.

За результатами участі в голосуваннях на сесіях Верховної Ради до десятки найбільш дисциплінованих депутатів ввійшов парламентар від Чернігівщини Борис Приходько, який представляє 210-й виборчий округ (м. Прилуки, Прилуцький, Бобровицький, Козелецький райони).

Він не пропустив жодного сесійного засідання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Приходько: «Не обіцяю того, чого не зможу виконати»

Також у списку найкращих – Сергій Мандзій (Слуга народу), Іван Калаур (Слуга народу), Анатолій Остапенко (Слуга народу), Олександр Пузанов (Опозиційна платформа – За життя), Вікторія Подгорна (Слуга народу), Максим Перебийніс (Слуга народу), Владлен Неклюдов (Слуга народу), Віктор М’ялик (Депутатська група «За майбутнє»), Олена Мошенець (Слуга народу)

На жаль, більше жоден нардеп від Чернігівщини не потрапив до списку дисциплінованих.

Натомість, до десятки народних депутатів, які не надто відповідально ставилися до свого обов’язку – участі в сесіях Верховної Ради та голосуванні, – ввійшов бютівець Валерій Дубіль.

У травні він не відвідав жодного засідання в парламенті.

Також серед найгірших – Віктор Балога (Депутатська група «За майбутнє»), Анжеліка Лабунська (Батьківщина), Віталій Данілов (Батьківщина),  Вадим Столар (Опозиційна платформа – За життя), Сергій Рудик (позафракційний), Яна Зінкевич (Європейська солідарність), Сергій Соболєв (Батьківщина), Вадим Рабінович (Опозиційна платформа – За життя), Дмитро Шенцев (позафракційний)

За минулий місяць у Верховній Раді зареєстровано 243 законопроєкти (включно з проєктами постанов). За звітний період у сесійній залі відбулося 192 голосування і за результатами прийнято 51 законодавчий акт (зокрема, зміни до законів і постанови).

За інформацією телеграм-бота «Депутат на долоні» (проєкт громадянської мережі ОПОРА)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button