Політика

«Наш край» переміг на перевиборах у Комарівській ОТГ і виборах старост у Батуринській ОТГ

Сільрада Комарівської ОТГ поповнилася ще одним депутатом від «Нашого краю», представники політсили – старости Матіївки і Городища.

На перевиборах у Комарівській ОТГ, що відбулися 21 травня, переміг кандидат у депутати сільської ради від «Нашого краю» Михайло Новосьолов. Також представники цієї політичної сили стали старостами за підсумками виборів у селах Городище і Матіївка, що входять до складу Батуринської ОТГ на Бахмаччині.

Старостою Городища обрано Валентину Тишенко, Матіївки – В’ячеслава Побожого, які досі цього працювали сільськими головами цих населених пунктів. Зокрема, Валентина Тишенко отримала підтримку майже 90 % учасників голосування, за В’ячеслава Побожого проголосували понад 50 % виборців, які прийшли на дільницю.

На перших виборах у Комарівській громаді 30 квітня Михайло Новосьолов набрав із своїм опонентом однакову кількість голосів виборців, тому в Ховмах Борзнянського району пройшли перевибори. У результатів голосування представник «Нашого краю» здобув перемогу.

Михайло Новосьолов – наймолодший кандидат від «Нашого краю», він має значний досвід громадської діяльності, організовував і проводив спортивні змагання, займався волонтерською діяльністю. Цими питаннями планує опікуватися й у Комарівській сільській раді. Новообраний депутат Комарівської сільської ради переконаний, що молодь у сільській місцевості потребує більшої уваги з боку влади, насамперед задля створення умов цікавого та змістовного дозвілля, задля підтримки своїх ініціатив, популяризації здорового способу життя.

Як повідомлялося, за підсумками виборів голови і ради Комарівської ОТГ депутатами ради стали 8 представників «Нашого краю» (36 %). Головою громади люди обрали Юрія Кантура, якого теж підтримував «Наш край».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button