Політика

Валентин Наливайченко йде у Президенти з чітким планом дій

Реальна боротьба з корупцією, нова – дієва міжнародна угода щодо деокупації та гарантії безпеки територіальної цілісності України, зміцнення економіки та вирішення нагальних питань нашої держави. З такими не просто меседжами, а конкретними планами дій йде у Президенти України лідер Руху «Справедливість», екс-голова СБУ, кандидат у Президенти Валентин Наливайченко.

Про це заявив під час свого візиту до Чернігова відомий політичний і державний діяч Валентин Наливайченко. Він переконаний, що майбутнє країни не вирішує лише столиця.

Валентин Наливайченко презентував свій План з відновлення миру. Він, на перший погляд, є досить простим, бо має лише три складові, втім продуманий до деталей.

Гуманітарні дії – перший пункт на такому жаданому шляху. Розшук зниклих безвісти, ідентифікація загиблих, звільнення заручників – те, без чого не можливий рух далі.

Пункт другий – Міжнародна угода з відновлення миру та деокупації територій. Задекларовані Мінські домовленості (навіть не договір) не мають ніякої практичної значущості.

Міжнародна угода має бути укладена за зразком нової світової дипломатії. Як це було при денуклеаризації між Південною та Північною Кореєю за посередництва США.

43221102_1078991462284903_2749397566205460480_n

«Нова міжнародна угода чітко передбачатиме деокупацію, виведення військ та спецслужб агресора з української території, гарантії територіальної цілісності нашої держави. Маю глибоке переконання, що цю роботу варто робити вже зараз, а не після виборів. У планах — поїздка до Вашингтону, до країн ЄС. І не задля селфі з Главами країн, а для реальних кроків. Втім, аби отримати довіру світу, ми перші маємо стати категоричними до Росії: ніякого спільного бізнесу», – зазначив Наливайченко.

Третє, не менш важливе, ухвалення Національного плану дій для відновлення миру. Документ включає стратегії з відновлення виробництва та запуску економіки, а також – подолання корупції.

«Увесь світ, окрім РФ та України, у 2017 році вийшов на домовленість про викриття офшорів. Час повертати в країну її гроші й запускати їх в розвиток конкретних інвестиційних програм кожного регіону, кожного міста. Чернігівські підприємства цілком можуть виходити на нові ринки, заручившись правильною державною політикою (кредитів, до прикладу). Досить вивозити з Сіверщини ліс. Час розробляти поклади корисних копалин. Відновлювати, те, що роками нещадно знищували», — акцентує політик.

«Я поважаю усіх журналістів. Особливу повагу викликають розслідувачі. Переконаний, що медіа-ринок має будуватися за тими ж принципами, що і енергоринок. Кожен охочий може отримати відповідну ліцензію та сплачувати податки. А споживач вже сам визначиться, кому надавати перевагу. Роль держави у цьому – слідкувати, аби всі мали рівні можливості», — підсумував Наливайченко.

Імідж

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button