Політика

Валентин Наливайченко в Чернігові окреслив основні пріоритети для розвитку країни

*Імідж

Усі соціальні платежі та гарантії надходитимуть адресно кожному громадянину України. Саме таку суть вкладає у створення нового Кодексу соціального захисту кандидат у президенти та лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. Про це він повідомив під час своєї прес-конференції у Чернігові.

Прийняття документа, недотримання якого передбачатиме кримінальну відповідальність, політик вважає одним із першочергових завдань Президента.

Не менш важливим для країни, на думку Валентина Наливайченка, є повернення виведених в офшори коштів. За його словами, кожного року країна таким чином втрачає близько п’яти мільярдів доларів. Політик закликає приєднатися до міжнародної спільноти та заборонити виводити кошти з країни. Для викорінення цього явища вже зараз треба запускати в роботу незалежний Антикорупційний суд, впроваджувати імпічмент Президента та знімати недоторканність із депутатів. За подібну діяльність він пропонує довічно саджати чиновників і конфісковувати в них усе майно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентин Наливайченко в Чернігові (Наживо)

За словами Валентина Наливайченка, кожен має почуватися у своїй країні впевнено, саме тому він наголошує на тому, що завдання будь-якої влади – це інвестування усіх ресурсів тільки у власну країну. Саме тому він акцентував на відновленні економіки, початку видобутку власного газу та нафти, відродженні підприємств.

Лідер політичної сили вважає, що основне завдання – забезпечити такі умови, аби молодь не виїжджала за кордон. Саме тому він пропонує відновлювати медичну та освітню галузі, а 5% від ВВП спрямовувати на їхній розвиток, аби забезпечити якісну освіту та медицину.

Не менш важливим є й відновлення миру шляхом укладення нової міжнародної угоди з деокупації в державі та повернення на шлях розвитку.

«Програма дій для мене як людини, яка йде в президенти, означає насамперед повернути справедливість для кожного українця. І з цього треба починати розвиток країни. Усе інше – професійне, економічне, дипломатичне, – ми обовязково зробимо. Але почати треба з того, щоб захистити людину. Почати нарешті допомагати, а не знищувати кожного українця», – зазначив Валентин Наливайченко.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. СКОЛЬКО МОЖНО ТРЕНДЕТЬ ФИГНЮ ВСЯКУЮ, САМ ЛОМИШЬСЯ ДО КОРМУШКИ, СМЕШНО СЛУШАТЬ ЕСЛИ ТАКИЕ КАК НАЛИВАЙЧЕНКО ЛОМЯТЬСЯ К ВЛАСТИ, ДАЙТЕ УКРАИНЕ ОТДОХНУТЬ БЕЗ ТАКИХ СТРАТЕГОВ,ДОСТАЛИ УЖЕ.

Back to top button