Політика

Сесія Чернігівської міськради: тільки «Наш край» виступив проти корупції

Фракція «Наш Край» надала проект рішення, в якому вказала всі аргументи та проколи заступника міського голови Олександра Кириченка. Депутати наполягають на його звільненні.

Міський голова довго відмовлявся від своєї обіцянки – 30 листопада відправити його в «народне господарство». Мовляв, варто почекати та дати можливість розглянути вже готові висновки комісії щодо ліхтарів і розслідування кримінальних проваджень.

Врешті проект поставили на голосування. Щойно міський голова почав ставити питання на розгляд депутатів, Василь Білогура зненацька попросив роздрукувати проект рішень і надати його на розгляд депутатів.

Мер знову оголосив 10-хвилинну перерву. Хоч тривала вона понад півгодини. Перерва завершилась.

Проект роздрукували, Олександру Кириченку надали слово.

«Я потрапив в нову команду Владислава Атрошенка і завдяки цій нашій команді місто почало прокидатися. І працюють щонайменше 10 програм і реформа перевезень уже працює. Тому буду я на цій посаді чи ні – реформи працюють», – сказав віце-мер Кириченко. «Управляти процесом тендера неможливо, і я не голова тендерного комітету», – відповів він на запитання депутатів про ліхтарі.

Депутати просять прийняти до відома звіт комісії, і з 1 грудня звільнити та припинити повноваження Кириченка. Цей проект рішення поставили на голосування. Кириченка сьогодні не звільнили.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. ВСИ ОЗНАКИ класичной КОРУПЦИИ….. По Договору — дорогое, наче б то за ради ЧЕРНИГИВЦИВ. А фактично встановлена ДЛЯ ЧЕРНИГИВЦИВ — ДЕШЁВКА!!! Оплачено за работу как ЗА ДОРОГОЕ! А НАВАР В ОСОБИСТУ КИШЕНЮ!!МОЛОДЕЦ!…. КОГДА УЖЕ ВЫ ПЕРЕСТАНЕТЕ ЖРАТЬ ЗА СЧЁТ ЧЕРНИГОВЦЕВ, СКОТИНЯКИ? ДЕШОВКИ, ХАНЫГИ, ПОЗОРНИКИ!!!РУКИ ПРОЧЬ ОТ КОРДОВКИ!!!

  2. «Наш край» потому проголосовал, что всех соколиков понемногу отжимают от транспортного «корыта»…а Кириченко конечно же ворюга и его место не в горсовете, а на скамье подсудимых!

Back to top button