Політика

Змова Куліча, Карети і компанії проти мешканців гуртожитку

Імідж

Триденна акція мешканців гуртожитку для медпрацівників та представників команди Руху «Справедливість» себе виправдала. Учасники акції недарма ночували під стінами Чернігівської обласної ради. На сесії від 28 березня рішення про передачу гуртожитку Чернігівської обласної дитячої лікарні в оперативне управління медичному коледжу депутати не підтримали.

Однак доля гуртожитку висіла на волосинці: головний лікар обласної дитячої лікарні та депутат від «БПП» за сумісництвом Олександр Карета до останнього відстоював протилежне та ініціював переголосування. Це була вже друга спроба змінити рішення.

Першим це намагався зробити ще один депутата від БПП Микола Дейкун, одразу як мешканці гуртожитку вийшли з залу засідань. Та все ж початкове рішення залишилось без змін, жителі гуртожитку можуть спати спокійно вдома, а не під стінами облради. Та й воно далося не так просто.

DSCN2392

Питання щодо передачі гуртожитку взагалі мали виключити з порядку денного. Запропонували це аж три постійні комісії, які розглядали його. Проте завдяки голові Чернігівської обласної ради Ігорю Вдовенку та голові ОДА Валерію Кулічу питання гуртожитку з третьої спроби все-таки залишили у порядку денному. Лічені голоси вирішили долю гуртожитку на користь медсестер – право приватизації залишається можливим.

Однак це лише чергова проміжна перемога. І простим медсестрам разом з Рухом «Справедливість», який займається цією справою більше року, доведеться ще не раз відстоювати гуртожиток на сесіях та в судах.

DSCN2048

Саме ці депутати облради під диригування головних ініціаторів Карети О. П, Куліча В. П. та Вдовенка І. С. проголосували за злочинну передачу гуртожитку.

 

29693887_639551499723055_1904033672_o

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button