Новини

Школярів Чернігівщини запрошують до безкоштовного табору

Game On Summer Camp Ukraine – це довгостроковий освітній проект для дітей, що розпочався у 2016 році в Молдові і вперше стартує в Україні в 2019-му! Проект організований групою молодих та амбітних випускників програми обміну FLEX за фінансової підтримки Американських Рад із міжнародної освіти та Грінхарт Інтернешинал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нарешті канікули: як організувати літнє дозвілля з користю для дитини

Мета цього проекту – розширити дитячі горизонти, покращити їхній рівень англійської мови та розвинути особисті та комунікаційні навички через різні виклики й інтерактивну діяльність.

Місія проекту – забезпечити індивідуальний підхід до освіти, коли діти в ігровій і веселій формі пізнають цінності, що змінюють життя.

Щороку табір є тематичним. Оскільки це перший рік в Україні, тема табору – «Нехай пригоди почнуться!»

Деталі про табір:

# Локація: Фреш Кемп (вул.Юнкерова, 76, Пуща Водиця)

# Період проведення: 15 – 19 серпня

# Кількість учасників: 20

# Вік учасників: 10 – 12 років

# Команда організаторів: 2 спостерігачі, 2 волонтери, 3 організатори

Вартість участі: Безкоштовно. Цей проект фінансово підтримується Американськими Радами з міжнародної освіти та організацією Грінхарт Інтернешинал.

Дедлайн подачі заяв: 15 червня 2019.

Натисніть тут (https://forms.gle/uLU47czeCiNTy1Uo7), щоб зареєструватися як учасник.

Підписуйтесь на сторінки у Фейсбуці (https://www.facebook.com/GameOnUkraine/) та Інстаграмі (https://www.instagram.com/gameon.ukraine/) для більшої кількості оновлень. Також якщо у Вас є додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся за номером +380667378459 – Юлія.

Ще статті по темі

Back to top button