Суспільство

28-річного чернігівця вдруге затримали за керування у нетверезому стані

Сьогодні близько шостої ранку патрульні отримали інформацію, що містом їздить автомобіль Mercedes, водій якого порушує правила дорожнього руху. Заявник у своєму повідомленні вказав державний номерний знак авто.

За деякий час патрульні виявили та зупинили цей транспортний засіб на проспекті Миру.

З’ясувалося, що за кермом перебуває 28-річний чернігівець. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на підтвердження чи спростування факту сп’яніння у встановленому законом порядку громадянин відмовився за присутності свідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій вантажівки, який в’їхав у кіоск, був з ознаками алкогольного сп’яніння

Під час перевірки особи виявилося, що цей чоловік уже раніше притягався до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення. Рішенням суду його позбавили права керування транспортними засобами на три роки, і цей термін ще не сплив.

Охоронці порядку склали на водія адмінпротокол за ч. 3 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене двічі протягом року).

Протягом вихідних патрульні виявили та задокументували 6 фактів керування транспортними засобами водіями, які перебували в стані сп’яніння.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button