Суспільство

Андрію Блаушу оголосили війну: мати постраждалого в ДТП хлопчика їде до Генпрокуратури (Відео)

Скандал довкола Андрія Блауша (рідного брата депутата обласної ради від «Радикальної партії») не вщухає і досі. Навпаки, виникають дедалі нові ганебні подробиці. Як ми вже повідомляли, в травні цього року в Чернігові в районі Олександрівки трапилася ДТП за участю Андрія Блауша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові Блауш збив дитину і втік (Відео, Фото)

19 травня 2018 року іномарка Андрія Блауша збила 11-річного хлопчика Ярослава Омельченка. Хлопчика в тяжкому стані доставили до лікарні.

Удар автівки був настільки сильним, що Ярославко підлетів на кілька метрів угору, зробив два оберти в повітрі й опинився в центрі дороги. Це сталося на очах у батька, якого малий проводжав на маршрутку.

32905687_775880989286440_8661148993763409920_n

Винуватці ДТП спершу з місця події втекли, але потім уже самі прийшли до правоохоронних органів.

Про це писали всі ЗМІ Чернігова. Зокрема і про пакунки з білим порошком, які фігуранти аварії викинули з автомобіля одразу після ДТП. Були також абсурдні заступницькі дописи про те, що в пакетиках не наркотики, а… крохмаль. Уже згодом поліція під тиском журналістів і небайдужих громадян озвучила висновки експертизи. У пакетиках, які викинули з автомобіля Андрія Блауша, були наркотики – амфетамін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Крохмаль» Блауша розсекретили: офіційний висновок експертизи

Потім була ціла епопея подій, пов’язаних із Андрієм Блаушем і родиною постраждалого хлопчика. Стало також відомо, що за 8 000 доларів Андрія Блауша вирішили пробачити та не позиватися. За словами мами Ярослава Тетяни Сенько, Андрій Блауш навколішки благав її не подавати до суду й обіцяв всіляко допомогти з лікуванням. Чоловік благав: мовляв, у нього також є дитина і він раз і назавжди зробить висновки.

42147843_245286636180624_5281728894020354048_n

«Він порушив договір. Ми домовлялися, що він повністю допоможе в лікуванні. Від самого початку він дав на лікування близько трьох тисяч доларів. Потім Андрій Блауш зник. Він заблокував мій номер. Але я зателефонувала йому на «вайбер». Він почав на мене кричати, ображати, обзивати неадекватною і врешті грубо послав. Були погрози. Я сказала, щоб він забирав назад гроші і що я буду відстоювати справедливість – піду до кінця», зазначає Тетяна Сенько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матері травмованого хлопчика і свідкам ДТП за участі Андрія Блауша погрожують (Відео)

Більше того, жінка обурена тим, що Андрій Блауш продовжує вчиняти лихі вчинки і виходить сухим із води. Дійсно, виявляється, кілька днів тому в Деснянському районному суді Чернігова мали б розглядати справу стосовно керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння Блаушем Андрієм Ярославовичем. Але любитель поганяти за кермом напідпитку до суду не з’явився.

Докладніше про це можна прочитати в публікації сайту Gorod.cn – «В Деснянском суде заседание прошло без Блауша».

2

Андрія Блауша п’яним за кермом поліція затримала 22 липня – буквально через кілька місяців після ДТП в районі Олександрівки.

Тетяна Сенько обурюється, що подібні вчинки не караються законом.

«Хоч би чого мені це коштувало, але я доб’юся справедливості. Андрій Блауш відповідатиме перед законом. Він має серйозні зв’язки в усіх інстанціях, та я буду боротися. У нашій справі вже третій слідчий. Першого затримала СБУ на хабарі якраз у період активного слідства по справі Блауша. Цікаво, правда? Другого перевели в інший район. Тепер призначили третього», – зазначає Тетяна Сенько.

сбу

сбу2

Жінка також розповіла про випадок, який трапився з її знайомими.

«На одну з СТО Чернігова на своїй білій «Тойоті» приїхав Андрій Блауш і почав наїжджати на хлопців. Дістав «корочку» СБУ і почав погрожувати, принижувати і так далі. Власники СТО також хлопці не зі слабодухих. Цей конфлікт вдалося врегулювати – приїхали люди від Блауша і попросили не писати жодних заяв. Щось навіть платили», – зізнається Тетяна Сенько.

Мати постраждалого хлопчика заявляє, що налаштована дуже серйозно і вже найближчим часом поїде до Генеральної прокуратури.

41897928_275059443108631_676484832615727104_n

Взяти коментар у Андрія Блауша нам не вдалося. Але якщо він бажає висловити свою думку – ми відкриті.

Ще статті по темі

15 коментарів

  1. И полиция «якобі не знает» что он в придачу наркобарон. Мда…

  2. Долго такой человек не проживет

  3. Нужно Писать жалобы на Верховную Зраду,Ген прокурора Луценко,В НАБУ,а также совет на всех народных депутатов,которые в оппозиции к Шлюхам Радикальным.

  4. забыла сказать,про полицию забудьте,братья торгуют наркотиками,платят полиции,нужно выше брать ,за одно Наркобарон уйдет с улицы!!!Дима и Андрей должны сидеть в тюрьме!!!!!!

  5. Таня, говори пожалуйста фактами! А уже забыла как обнималась с А. Блаушем и на камеру и всем рассказывала, что у нас все хорошо?!

  6. Таня, так а как же ваш договор с Андреем? Вы же получили деньги на лечение с полна! Почему поменяли свое мнение?

  7. Покажите пожалуйста заключение СМЭ!

  8. Во первых … договор они нарушили ….во вторых почитайте статью внимательно там есть заключение с больницы!!! Перелом черепа две гематомы перелом руки забой почки !!! Место гематом сейчас осталась жидкость в голове !!

    1. А каким образом они нарушили договор? Можно поподробней? И в статье выписка из больницы, а не заключение СМЭ!!! Я тоже могу много говорить, просто говорить!!!

Back to top button