Суспільство

Атрошенко хотів змусити патрульних фотографувати машини на «Золотому березі»

Автомобілі, які припарковані в зеленій зоні та в іншому забороненому місці, варто фотографувати і вже потім за наявністю фотодоказів штрафувати.

Про це сьогодні, 20 червня, під час ранкової наради у Чернігівській міській раді заявив міський голова Владислав Атрошенко.

«У вихідні дні на пляжі «Зелений берег» поза межами парковки стоять десятки автомобілів. Припарковані в зеленій зоні. Патрульні спіймають одного, а решта стоїть. Можливо, варто фотографувати їх і потім штрафувати», — зазначив Владислав Атрошенко.

Утім начальник управління патрульної поліції в Чернігові Олександр Леонов зазначив, що діюче законодавство не дозволяє штрафувати за наявністю фотографій. Головний патрульний поліцейський Чернігова пообіцяв розібратися із ситуацією на пляжі.

Міський голова також зазначив, що до цієї «боротьби» варто також долучитися громадськості.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. И поставить пост на пешеходной дорожке между Колыбой и пляжем — можно план по штрафам на полгода отбить!

  2. На выходных той стоянки не достаточно для размещения всех автомобилей. Поэтому хоть фотографируй, хоть каждое дерево знаками увесь, а человек всё равно припаркуется на обочине где есть место и желательно в тени а не на солнце на платной парковке. Обеспечьте сначала нужное количество паркомест, и далеко не обязательно за бабки а потом начинайте борьбу с нарушителями.

  3. Запропонуйте безкоштовну альтернативу платній стоянці. Без огорожі,без охорони,але у людей завжди повинен бути вибір.

Back to top button