Суспільство

Атрошенко і ранкові наради: мер видав «особисте» розпорядження

Розпорядження чернігівського міського голови під назвою «Про особисту присутність на пленарних засіданнях ради керівників комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради» з’явилося на офіційному сайті мерії сьогодні, 27 червня. Хоча датований документ 23 червня (субота).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко порадив підлеглим брати приклад із Бориса Мойсеєва

У розпорядженні вказано, що з метою забезпечення оперативного реагування на питання життєзабезпечення міста, що виникають та обговорюються на пленарних засіданнях Чернігівської міської ради, керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів Чернігівської міської ради особисто бути присутнім на пленарних засіданнях ради під час розгляду питань порядку денного: «Депутатські запити» та «Різне».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. в період поголовної компютеризації такі наради вже давно можна проводити дистаційно і не витрачати час та паливо щоб приїхати в міську раду та просиджувати там штани

  2. ну вот, сначала соколова хаяли, что он собирает еженедельные собрания и заставляет руководителей структурных подразделений быть на сессии, а теперь и сами все спустя три года подражают ))). Все таки отлаженные механизмы не всегда «совок»

Back to top button