Суспільство

Атрошенко порадив підлеглим брати приклад із Бориса Мойсеєва

На вчорашній нараді в Чернігівській міській раді обговорювали чимало важливих питань. Одне з питань – заборгованість у комунальних підприємствах. Міський голова Владислав Атрошенко порадив керівникам структурних підрозділів міськради працювати наполегливіше і навів доволі «екстравагантний» приклад для наслідування.

«Ви повинні працювати. У частині «дебіторки» робота керівника комунального підприємства нічим не повинна відрізнятися від роботи керівника приватного підприємства. Ви повинні боротися. Точно так, як казав Борис Мойсеєв про те, як би він боровся, якби був тренером збірної Росії. За кожну гривню, мається на увазі», – зазначив Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко проміняв 10-ту школу на «золотий» ремонт міськради (Відео)

Імовірно, мер мав на увазі мем про російського артиста і хотів таким чином пожартувати, але цього жарту ніхто не зрозумів, адже всі сиділи напружені та мовчали.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Атрошенко — сепар! Це вде не перший раз він згадує своїх героїв та показує любов до москалів!

  2. Конечно сепар.А что вы ожидали от человека, который состоял в партии регионов и голосовал в Верховной Раде за диктаторские законы 18 февраля 2014? Как люди вообще могли голосовать?

Back to top button