Суспільство

Автомобілістам слід чекати появи «комунальних» постів

На сьогодні в Чернігові вже встановлені знаки, що вказують на необхідність об’їзду території міста. Потреба у встановленні знаків виникла через руйнування дорожнього покриття. Але, за словами заступника міського голови Андрія Черненка, водії фур здебільшого ігнорують знаки. Каже, що особисто бачив зо 20 вантажівок, які їхали міською дорогою, не звертаючи уваги на знаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Атрошенка і тут не обійшлося: нові подробиці дороги за 108 мільйонів

На ранковій нараді патрульній поліції було висловлено претензію про відсутність контролю за дотриманням знаків. Натомість поліцейські розводять руками: мовляв, багато викликів і не вистачає патрулів. Також закон забороняє їм встановлювати додаткові патрульні  пости в названих місцях об’їзду.

Водночас у міської влади виникла ідея власноруч на базі одного з комунальних підприємств створити пост спільно з державною службою з транспортної безпеки. Наразі розглядатимуть питання можливостей такої співпраці. Мовляв, утримання посту обійдеться дешевше, ніж ремонт доріг.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Нужно поставить ограничение по высоте.»шлагбаум».он раньше стоял и проблема разрешится. Решение по запрету проезда грузового автотраспорта правильное.

Back to top button