Суспільство

Чернігівщина попрощалася ще з двома захисниками

Учора, 26 травня, Чернігівщина попрощалася з двома синами – сержантом Смалем Богданом Вадимовичем і солдатом Вовком Юрієм Івановичем, які ціною власного життя боролися за свободу Сіверщини та Незалежність України!

Народився Смаль Богдан 28 жовтня 1980 року в селі Смолянка, що на Чернігівщині. За освітою він був вчителем, але після проходження строкової військової служби долучився до лав поліції, де отримав звання «молодший лейтенант».

У 2017-му Богдан добровільно уклав контракт з 1-ю окремою танковою Сіверською бригадою. Побратими та знайомі описують його як вольового, наполегливого та патріотично налаштованого бійця, який завжди був готовий допомогти кожному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російському військовому, що катував селян на Чернігівщині, повідомлено про підозру

Протягом цих місяців він мужньо захищав рідну Батьківщину від загарбника та давав гідну відсіч ворогу. На жаль, 24 травня під час виконання бойового завдання Смаль Богдан загинув… Учора рідні та близькі зібралися в рідному селі загиблого Захисника, аби провести його в останню путь та вшанувати його світлу пам’ять живим коридором.

Вовк Юрій народився 29 травня 1974 року в селі Дрімайлівка Куликівського району. Товариський та завжди готовий прийти на допомогу – саме таким 1 квітня 2022 року він долучився до військової частини А4010.

Протягом місяця він разом із побратимами мужньо обороняв Батьківщину та боровся за світле майбутнє наступних поколінь у вільній та Незалежній Україні, але, на жаль, 18 травня життя Юрія обірвалося… Вчора рідні та близькі востаннє попрощалися з ним, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на рідній землі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button