Суспільство

День адвоката, святковий випуск газети «Голос Чернігівщини» та історія Сніжани Божок: підсумок дня

Сьогодні в Україні відзначають не лише День Святого Миколая, а й День адвоката. Працівники цієї галузі з Чернігівщини розказали журналістам ЧЕline чому обрали саме цю професію і про найцікавіші справи у їх практиці.

Протягом доби сталося кілька ДТП у Чернігівській області. Так, поблизу Седнева автівка з’їхала в кювет, а у Носівці мотоцикліст зіштовхнувся з велосипедистом. У Чернігові зіштовхнулися дві «Тойоти», двоє пасажирів постраждали. На Семенивщині поліція склала протокол на водія, що став причиною ДТП.

Стала відома нова інформація про жахливе ДТП на московській трасі, в результаті якої загинуло троє людей. Водію автобусу оголосили про підозру.

Через борги КП «Чернігівводоканал» за електроенергію три села у Чернігівському районі залишилися без води. А саме, Киїнка, Трисвятська Слобода та Зарічне.

Чернігівка зарізала незнайомця посеред вулиці. Поліція затримала жінку.

У прокурора Чернігівської області з’явився ще один заступник. Ним став Михайло Подоляка.

У рубриці «Люди» життєва історія журналістки Сніжани Божок.

Традиційно, у четвер, вийшов свіжий випуск газети «Голос Чернігівщини». Він присвячений Дню Святого Миколая. Окрім цього, безліч цікавої та корисної інформації можна знайти на шпальтах газети.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button